Meny Stäng

 

En Smakfull & Hållbar Jul

27 NOVEMBER – 20 DECEMBER 2020

I en annorlunda tid förbereder vi redan nu för en annorlunda Jul 2020. Vi följer gällande restriktioner och rekommendationer. Det betyder att vi inte tar emot bokningar för större sällskap än 8 gäster, om inte förutsättningarna förändras till det bättre. Detta innebär att vi kommer att ha färre sittningar i år. När vi vet mer om vilka datum som är aktuella så kommer du hitta informationen här.

Läs mer om årets Julbord >HÄR

Läs mer om årets Jullunch >HÄR  Jullunchen kan också beställas som “Dinner to Go” – du anrättar hemma på en kvart.

Läs mer om hur du kan beställa våra Juldelikatesser för avhämtning >HÄR Dessa går också utmärkt att ha som bas för ditt julbord hemma.

Informationen nedan är ifrån julen 2019.


Ett gott slut på året. Ta med vänner och familj ner till Aspen strand och njut av julens alla dofter & smaker! En lättare jullunch en vardag? Delikatessjulbordet kvällstid? – kanske vid ett av tillfällena när vi bjuder på livemusik med julquiz? Och så glöm inte att beställa hem våra sillar, bröd och annat gott till julen hemma!


JULBORDET dukas upp kvällstid måndag-fredag (fr. kl 18), lördagar (fr. kl 17) samt söndags-eftermiddagar (fr. kl 14). Pris 525kr.

>Läs mer

Klara kvällar med JULQUIZ i dagsläget:

Torsdag 5/12, Fredag 6/12, Torsdag 12/12, Torsdag 19/12


JULLUNCHEN serveras vardagar lunchtid – en förrättstallrik med lite sill och andra tapas från havet. Därefter en läcker Fiskvarmrätt. Avslutningsvis lite Petit fourer från konditoriet. Pris 295kr.

>meny jullunch 2019


JULDELIKATESSER –  sill, bröd och sött – gott som du hittar på vårt julbord, får du gärna beställa till julbordet hemma! Klicka >HÄR för att kommer till beställningslistan. >HÄR som PDF

 

 

För Bokning: info@aludden.se 0302-17850